Banner

Power & Balance – personlig coaching

Human Interaction tilbyder personlig coaching og sparring, der giver dig redskaber til at slippe potentialet fri og finde balance i en ny situation.

Det forunderlige ved personlig coaching er, at du finder løsninger langt hurtigere, end hvis du selv tumler med det. Og dette til trods for at du alene har løsningen. Nogle ledere finder det også befriende at få lov at vende og dreje udfordringer med en udenforstående.

Coaching stammer fra sportens verden. Timothy Gallwey var pædagog og tennistræner, og han arbejdede ud fra den overbevisning, at modstanden i ens eget hoved er større og stærkere end modstanderen på den anden side af nettet. Det er Gallwey’s principper, der fortsat anvendes i moderne coaching.

Opsøger man en coach, er det ud fra en overbevisning om, at man selv har alle de ressourcer, der skal til for at løse den udfordring, man står overfor. Man benytter blot coachen til at udvide løsningsrummet. Af selvsamme grund kan det være vanskeligt for en leder at agere coach for medarbejdere. Til gengæld kan man tilegne sig en coachende lederstil.

Har du brug for personlig coaching i forhold til udfordringer i dit arbejdsliv, så kontakt: