Banner

Udviklingssamtalen

Human Interaction tilbyder træning af ledere til at opnå samtaler, der kan udvikle og styrke medarbejderne. Eller sagt med andre ord: Der slipper potentialet fri. På den måde kan du opnå højere grad af tilfredshed og større trivsel hos medarbejderne.

Som leder er du optaget af mange gøremål, og går tingene bare acceptabelt i medarbejderstaben, kan det være tillokkende at udsætte udviklende samtaler. Men det betyder, at organisationen går glip af det uudnyttede potentiale, der eksisterer hos medarbejderne. På samme måde går medarbejderen glip af den motivation og glæde, der er ved oplevelsen af at kunne mestre flere og nye opgaver.

Udviklende samtaler er ikke kun forbeholdt en årlig MUS-samtale med lederen. Men hånden på hjertet, hvornår har du sidst haft en udviklende samtale med en af dine medarbejdere? Hvad afholder dig fra at lade dette være din væsentligste opgave? Er det tiden? Er det manglende rammer – hvordan, hvor ofte, hvor lang tid skal afsættes, og hvordan skal man forberede sig og følge op på samtalen? Måske er redskaber og rammer på plads i din organisation, og alligevel oplever du usikkerhed omkring samtalens gennemførelse. Det er du ikke ene om, da få ledere er trænet i disse samtaler.

Har du og din organisation allerede konkrete værktøjer, der understøtter forberedelse og rammerne, så er sandsynligheden for, at det effektueres større, men gennemførelsen kræver træning.

Har du brug for ideer til værktøjer og/eller ønsker træning i samtalen, så kontakt: