Banner
Alexandra Krautwald
Partner Composing A/S

”Fra 1999 til 2002 havde jeg fornøjelsen at arbejde sammen med Joann Sønder, som på daværende tidspunkt var salgschef i SCA Hygiejne Products. Vores samarbejde omhandlede implementering af en ny salgskultur i virksomheden og inddrog både sælgende lægemiddelkonsulenter og mellemledere på området. Indholdet af forandringsprocessen omhandlede primært et personligt perspektiv, ligesom kundeapproaches, teamarbejde og økonomisk, strategisk forståelse af salgssituationen var temaer, der blev arbejdet med.

Mit indtryk af Joann Sønder, som driver af processen, husker jeg som yderst positivt. Joann er en målrettet og vedholdende person, der meget fint forstår at sætte realistiske mål for en opgave, eksekvere aftalte indsatser med stor styrke og overbevisning og følge op på både indsatser og resultater.

Joanns kvaliteter indenfor motivation af og respekt for andre giver processen det professionelle og menneskelige løft, der er afgørende for enhver proces. Hun mestrer således at gøre tungt teoretisk materiale let forståeligt for sine omgivelser, således der bliver arbejdet helt konkret og pragmatisk med tingene.

Jeg vil meget gerne anbefale Joann til opgaver, hvor målet er at træne og coache andre til personlig succes indenfor salgsarbejde. Ligesom jeg står til rådighed for yderligere informationer.”