Banner

Coaching & terapi, der skaber resultater

Styrken til at række ud

Det kan kræve tid at erkende og mod til at tage beslutningen om, at man har brug for hjælp. Når beslutningen er taget, hvad skal man så vælge terapi eller coaching? Jeg hjælper gerne med at rådgive – og hvis du tænker, at vi skal tage det første skridt sammen, så planlægger vi et forløb sammen ud fra dine ønsker og behov.

Coaching

Jeg tilbyder personlig coaching, der giver dig redskaber til at skabe de ændringer, som du ønsker.

Det forunderlige ved personlig coaching er, at du finder løsninger langt hurtigere, end hvis du selv tumler med det. Og dette til trods for, at du alene har løsningen. Nogle finder det også værdifuldt at få lov til at vende og dreje udfordringer med en udenforstående.

Terapi

Psykoterapi handler om at gå på opdagelse i det, der fylder i dit liv. De fleste mennesker oplever perioder i livet med svære tanker og følelser, som det kan være vanskeligt at tackle alene.

Sammen kan vi skabe et trygt og tillidsfuldt rum. Rummet er dit, hvor du får mulighed for at gå på opdagelse og opnå indsigt i, hvilke mekanismer der er på spil, og hvordan du kan være med omstændighederne eller få redskaber og støtte til at ændre din situation.